søndag 25. september 2022

Høstsesongen er godt i gang...

I midten av september var det klart for høstens seminar på Råholt ungdomsskole. På lørdag var det gruppeøvelse for treblås og messing, mens slagverkgruppa gjorde seg fortjent til kjælenavnet (?) "kjøkkengruppa" og stod for servering av pølser. På søndag var det fellesøvelse. Det som stod på programmet var musikk til høstkonserten 23. oktober. 

To blide musikanter (foto: Privat)

Årets høstkonsert blir en del annerledes enn dem vi pleier å ha. Den foregår i Langsethallen og er en del av "Korpsfest" som arrangeres av Eidsvoll musikkråd. Vi skal ha vår egen konsert, og ikke minst blir det en avdeling hvor vi har med skolekorpsmedlemmer som går på ungdomsskolen. Dette gleder vi oss selvsagt mye til. 

Dette er andre gang på kort tid at korpsene i Eidsvoll samles. Forrige gang var første helg i september hvor også vi deltok på "Musikkfest", et samarbeid mellom musikkrådet og skolekorpsenes. Selveste Gardemusikken kom på besøk og underholdt med drilloppvisning og konsert. 

Etter to avlyste julekonserter på rad håper vi at vi i år endelig kan invitere til konsert i Eidsvoll kirke 27. desember. Vi har med oss Eirik Krokfjord som skulle ha vært med på den avlyste konserten i 2021. Som alltid blir det variert musikk. Mer info om konserten og billettinfo kommer senere. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.