Dirigenten

Espen Aslaksen (f. 1967) har dirigert korpset siden februar 2014. Han startet som vikar, men ble fra høsten 2014 fast ansatt. Han tok kandidateksamen i 1990 ved Norges Musikkhøgskole og hovedfagseksamen i kammermusikk ved samme sted i 1992. Espen har bred erfaring som pedagog og dirigent fra forskjellige musikkskoler, musikkgymnas, kurs og amatørkorps. Ved siden av dette har han en allsidig musikalsk bakgrunn som freelancemusiker med engasjement i profesjonelle korps og orkestre i hele Norge.

Espen bor på Harestua og har vært fast dirigent for Hadeland janitsjar siden 2002, og har dirigert blant annet Gjøvik Bykorps i 5 sesonger (6. plass i 2. div i NM 2014). Espen har også bred erfaring som musikalsk leder og dirigent ved flere musikaloppsetninger og spel på Hadeland, som f.eks. Bronsebukkene, West Side Story, Chess.

I hans første år som dirigent i EJK i NM stilte korpset opp i «Lottodivisjonen» hvor korpsene ikke blir bedømt, men i 2015 dirigerte han korpset til topps i 7. divisjon, og etter det var han med på å kvalifisere korpset til 4. divisjon som korpset har deltatt i hvert år etter opprykket.