mandag 20. juni 2022

Sommerferien kom sent i år... og takk for det!

Etter to vårsesonger med heller laber aktivitet, var det hyggelig å kunne gjennomføre en aktiv vårsesong i år. Greit nok at vi ikke fikk starte før et stykke ut i februar, men når vi først kom i gang, gikk det slag i slag: Fysisk årsmøte, NM-seminar, RM, NM, spilling for HEFs konfirmanter, spilling under markeringen av frigjørings- og veterandagen, tre 17. mai-tog, sommerkonsert, spilling for Eidsvoll Rotaryklubb, og til slutt spilling før båtkortesjen ankom Sundet.


Spilling for Eidsvoll Rotaryklubb, Foto: Bjørn Hytjanstorp

Allerede 21. august begynner vi med en ekstraøvelse før vi senere på dagen tar turen til Bygdetunet for å spille på et arrangement i forbindelse med Frivillighetens år. To uker senere inviterer vi til en minikonsert i parken ved Eidsvollsbygningen når selveste HMKG - hvor to medlemmer fra EJK og VSK/SES er med - kommer på besøk. 23. oktober blir en viktig dag for oss, for da skal vi til Langsethallen for å spille sammen med skole- og voksenkorpsene i bygda. Forhåpentlig kan vi endelig igjen avslutte året med julekonsert 27. desember. 

Også i sesongen 2022-23 er Erik Bergene vår dirigent. Korpset består nå av snaue 40 medlemmer, men det er fortsatt plass til flere. Det er spesielt på horn, juff og slagverk (pauke/melodisk) behovet er størst. Har du lyst til å bli med oss, ta kontakt med enten styret eller gruppeleder. (Se fanen "kontaktinfo". 

God sommer! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.