tirsdag 15. september 2020

Så ble det marsjering i år likevel...

Siden togene både 1. og 17. mai utgikk, skulle man tro det ikke ble marsjering på oss i år, men sånn ble det altså ikke. I helgen deltok vi på to feiringer, og i begge ble det litt marsjering i tillegg til å spille. På lørdag spilte vi for en nittiåring som er i nær slekt med komponisten av Eidsvollmarsjen. (Bildet av oss marsjerende inn på lørdag er tatt av oppdragsgiver Vidar Laache.) Dagen etter tok vi turen til Verket for å spille for en 70-åring. Denne typen oppdrag vokser ikke på trær, så det var morsomt å få hele to. Spesielt moro var det nå som det har blitt dårlig med spilling for publikum. 
På mandag var vi for andre gang på rad i vårt gamle tilholdssted, Panorama kulturhus, for å ha gruppeøvelse. Nå er det tilbake til Leto-hallen som vi nå bruker til fellesøvelser for å kunne overholde smittevernsregler, men før det skal vi spille utenfor Panorama for årets humanistiske konfirmanter. Går du forbi lørdag eller søndag er det lov å komme bort og høre bare du holder god avstand og ikke stenger for konfirmanter og ledsagere. 
                            


17. oktober skal vi endelig holde konsert igjen, og konserten blir i Leto-hallen kl 18:00. Denne gangen har vi med oss to solister, begge solotrombonister i to av Norges mest kjente orkestere. Eidsvollingen Rune Gundersen spiller i operaorkesteret mens nesbu'n Audun Breen spiller i Oslo filharmoniske orkester. Det blir et variert program, og forhåpentlig skal vi endelig få fremført "Majestic waters" som skulle ha vært spilt under årets avlyste NM. Billettinfo kommer snart på vår facebook-side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.