søndag 2. september 2018

Og så kom høsten…


Søndag 2. september dro vi ut på vår siste av tre spillinger i serien «Korps på friluftstur». Denne gangen spilte vi på to steder – først ved parkeringen på Opsahlteiet, deretter ved bommen ved Tisjøen. «Korps på friluftstur» er et samarbeid mellom flere korps på Romerike og NMF Øst, og prosjektet støttes av Gjensidigestiftelsen. I tillegg til pengene dette har tilført korpset, har det vært hyggelig å kunne spille på litt andre steder enn vanlig, og også for et publikum som vi ikke så ofte treffer.

Mandag 27. august startet vi opp med øvelser igjen etter sommerferien, og første post på programmet er vår høstkonsert lørdag 13. oktober i auditoriet på RUSK. Vi har flere ganger hatt besøk av eller besøkt andre korps, og denne gangen er det Nes janitsjarkorps som står for tur. Neste konsert med oss som arrangør, er julekonserten i Eidsvoll kirke tredje juledag. Mer info om denne kommer om ikke så lenge, men hold uansett av dagen.

Selv om vi er forholdsvis godt bemannet i de fleste instrumentgrupper, trenger vi flere på fortrinnsvis horn, slagverk og saxofon, men selvsagt er alle velkommen. Ta en tur innom på øvelsen i Badet kulturtun på mandager, eller ta kontakt via styremedlemmer, ungdomskontakter eller via styret@eidsvolljanitsjar.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.