onsdag 13. juni 2018

Sommerferie!

Nå har vi spilt, marsjert og feiret, så da er det på sin plass med litt sommerferie!


Etter åtte opptredener og to ekstraøvelser i forbindelse med «Big band-konserten» i løpet av en drøy måned, har vi nå tatt en velfortjent sommerferie. Som alltid er mai travel med de faste oppdragene, og i år ble det enda litt mer på programmet.


Vår store konsert 2. juni i Letohallen med Hadeland janitsjar, Hønefoss ungdomskorps, Harestukoret og Erling J. Myrseth som konferansier ble på mange måter vellykket, men det hadde selvsagt vært moro om det var like fullt på tribunen som på scenen. Uansett storkoste vi som satt på scenen oss, og det virket som om det gjaldt for publikum også.
Siste spilleoppdrag før ferien var på Vilberg helsetun hvor vi spilte for beboere, ansatte og andre som hadde tatt turen dit. I tillegg til å spille i to økter – én bak helsetunet og én foran bosenteret, serverte vi kaffe og kaker til de som hørte på oss. Dette var vårt første av tre oppdrag i regi av «Korps på friluftstur», som er et samarbeid mellom Gjensidige-stiftelsen og NMF Akershus. De to som gjenstår blir lagt ut på vår Facebook-side så snart datoer er spikret. Vår første konsert under tak blir i auditoriet på RUSK 13. oktober med Nes janitsjarkorps på besøk.


God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.