fredag 16. februar 2018

NM ER RETT RUNDT SVINGEN

I helgen som var hadde vi seminar for å forberede oss til NM for janitsjarkorps. På lørdag var det gruppeøvelser i Badet kulturtun, mens vi på søndag flyttet oss til auditoriet på RUSK for fellesøvelse. Dette er tredje år på rad vi spiller i 4. divisjon i NM. Egentlig skulle vi ha deltatt i 5. divisjon i år, men da det åpnet seg en mulighet for å spille én divisjon høyere, takket vi ja til det.
Fellesøvelse på RUSK

I år stiller vi med 43 musikanter i konkurransen i NM. 41 av disse er mer eller mindre faste medlemmer hos oss. Også i år er flere av EJKs medlemmer med i andre korps som blant annet Nannestad, Hønefoss og Hadeland. Spesielt hyggelig er det at hele ungdomsrekka vår på åtte under 20 år er med til Trondheim. Noen av musikantene som spiller i Vilberg var med også i fjor, og i år har vi også med to som spiller i Søndre Eidsvoll.
Ole og Silje Marie fra ungdomsrekka.

Nå gjenstår kun tre øvelser før vi får testet formen på regionsmesterskapet søndag 11. mars. Deretter blir det øvelse både mandag og tirsdag på RUSK før vi setter oss på scenen 14:25 fredag 16. mars. Hvor fornøyde dommerne er med vår fremføring av «Terra Mystica» får vi vite først lørdag kveld, men uansett utfall mener korpset at forberedelsene og turen er kanskje vel så viktig som poengene.

Når de fleste av korpsets medlemmer er på vei tilbake til Grunnlovsbygda søndag 18. mars, er det nok hektisk aktivitet hos våre venner litt lenger sør i bygda. Eidsvold Værk musikkorps inviterer til vårkonsert med Lars Martin Myhre på Søndre Samfund. Vi ønsker lykke til med konserten! Vår første konsert etter NM og spilleoppdragene i mai, er vår store konsert i Leto-hallen 2. juni. Mer om den kommer etter hvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.