mandag 3. april 2017

NM er over, men lenge igjen av sesongen

NM er over for denne gang, og vi skal ikke legge skjul på at vi ble skuffet over resultatet. Basert på blant annet tilbakemeldinger fra de som har greie på sånt, hadde vi et berettiget håp om å beholde plassen i divisjonen. Sånn ble det altså ikke, så vi får bare brette opp ermene og forsøke å gjøre det enda bedre neste år.
EJK i aksjon
Foto: Øyvind Malum
Heldigvis består NM av så mye mer enn kun et tall fra dommerne. For EJKs medlemmer har dette vært en fin korpstur hvor vi har hygget oss sammen med de andre i korpset, og vi har truffet mange som deler den samme interessen for korps. I år hadde vi med flere som var med for første gang, blant annet fire veldig unge. For også disse har dette vært en lærerik tur, og de har kost seg vel så mye som de «litt» eldre. I tillegg betyr ukene før konkurransen mye. All jobben som legges ned er ikke bortkastet, snarere tvert imot, for korpset lærer mye under prosessen.
Her er et intervju som NMF gjorde med tre av de unge medlemmene før vi gikk på scena.

Vi hadde med noen fra andre korps, mens noen fra EJK var med i andre korps. For enkelte ble det seier og opprykk, mens andre ikke var like heldige. Vår faste bussjåfør, Paal Kjuus, som nå dessverre for oss går av med pensjon snart, fortalte på vei hjem hvor imponert han var over korpsene som nå samarbeider på tvers av både kommune- og fylkesgrenser. Han har mye rett i det, og korpsbevegelsen bør være stolt av denne evnen til å samarbeide.
Her ser vi noen som var med oss i EJK å spilte
Foto: Øyvind Malum
Selv om NM er over, er det fortsatt mye igjen av vårsesongen. Nærmere 10 oppdrag står på lista før vi tar sommerferie, så det er nok å henge fingra i en god stund til. Vi har øvelse i dag hvor det blir gjennomgang av dommerkommentarer og utdeling av nye noter til oppdragene utover. Deretter tar vi påskeferie før vi setter inn sluttspurten. Vi håper å se mange av dere når vi går ut og spiller når den skjønne, milde måneden gjør sin entre.

God påske om ikke så lenge!
Siste tone er spilt i NM 2017
Foto: Øyvind Malum

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.