fredag 26. mai 2023

Neste stopp Panorama

En innholdsrik mai nærmer seg slutten. Vi spilte 1. mai for vår tidligere leder Trond Engebretsen, 6. og 7. mai for HEFs konfirmanter, 8. mai i forbindelse med Frigjørings- og veterandagen, før vi avsluttet måneden med barnetog, russetog og bunadstog 17. mai. 

Fra russetoget. Foto: Kjell Marstein. 

Neste på programmet er vår sommerkonsert i Panorama kulturhus 17. juni kl 17:00. Der blir det et variert musikkprogram med en del filmmusikk, men også en del annet i forskjellige sjangre. Vi har med oss Rune Gundersen og Idar Eliassen Pedersen som solister, og også denne gangen har John-Erik Vika takket ta til å binde det hele sammen. 

På mandag hadde vi vår første prøve med Rune. Rune er til daglig solo-trombonist i Den Norske Opera & Ballett. Ett av stykkene Rune skal være solist på er Frode Thingnæs’ “Daydream”, et stykke han var solist på med janitsjar’n i 1987. Den gangen spilte han på sitt hovedinstrument, trombone, men denne gangen skal han spille det på Euphonium (juff).

Dirigent og solist. Foto: Kjell Marstein. 

Etter en velfortjent ferie i pinsehelgen, skal vi ha prøver med Idar. Den nybakte spellemannsprisvinneren skal være solist på sin egen komposisjon som nylig ble arrangert for korpset. Det er et spennende musikkstykke som får vist frem korpset på en litt annen måte, og det blir spennende å få fremført det sammen med Idar. 

Idar i aksjon

Vel møtt til årets sommerkonsert hvor drøyt 40 musikanter under ledelse av korpsets faste dirigent, Erik Bergene, fremfører et variert repertoar. 












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.