onsdag 1. desember 2021

Sees forhåpentlig i romjula...

I dag har vi kommet til julemåneden desember. For mange betyr det at adventskalenderen endelig kan åpnes. For oss i korpset betyr det at vi har kommet til måneden som inneholder vår tradisjonsrike julekonsert tredje juledag. På samfunnshuset i Gullverket har vi kommet godt i gang med øvelser til konserten, og vi gleder oss til å invitere til konsert 27. desember kl 18:00 i Eidsvoll kirke

Årets gjesteartist er Eirik Krokfjord. Eirik er fra Lørenskog, og har studert ved Norges musikkhøgskole. Som konsertsolist har han opptrådt med Oslo-Filharmonien, Accademia Bizantina, Capella Vitalis Berlin, Det Norske Blåseensemble, KORK, Det Norske Solistkor, og mange ganger med Barokkanerne, men det er altså første gang han synger med Eidsvoll janitsjarkorps. Sammen med korpset vil han synge fra musikalens og operaens verden. Selvsagt står også O Helga natt på programmet.


Med stigende smitte, og nå også med den nye varianten omikron i landet, må vi innse at i verste fall må også årets julekonsert utgå. Vi velger likevel å tro at det ordner seg, og at vi kan avslutte jubileumsåret med konsert i en fullsatt Eidsvoll kirke. Enn så lenge ønsker vi alle en fin førjulstid og en riktig god jul når den tid kommer, og husk å sjekke batteriene i røykvarsleren i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.