søndag 3. oktober 2021

Takk for oss, Leto Arena


På mandag hadde vi vår siste øvelse i Leto Arena, og i dag gikk flyttelasset til Panorama kulturhus hvor vi skal være tre mandagsøvelser på rad før vi skal ha vår jubileumskonsert.  

Da vi startet opp igjen i fjor høst, var det ikke enkelt å finne et lokale som kunne huse omlag 40 musikanter som skulle holde god avstand til hverandre. Badet var uaktuelt pga størrelse og fordi det ble brukt til testing, og fylkeskommunen satte ned foten for bruk av EVS pga koronarestriksjoner. 


Leto Arena kom så på banen, og ble vårt mer eller mindre faste tilholdssted til vi igjen måtte ta en pause i november - rett etter at vi hadde høstkonserten vår der. Da vi kunne starte opp igjen i høst, ble det i Søylesalen i kjelleren, da selve hallen nå benyttes til helt andre aktiviteter. Under hele perioden har salgs-og markedssjef Tone Føleide og de andre i resepsjonen vært velvillige og hjelpsomme, så takk til dere alle. 


Det blir altså tre mandager på rad med øvelser i Panorama for oss. Etter konserten 23. oktober må vi igjen ta med oss utstyret til en nytt sted. Hvor det blir, er ennå ikke avklart, men vi har vært på befaring et par aktuelle steder. Selv om gjenåpningen av landet betyr av vi ikke trenger så stor plass, tar et 40-manns stort korps plass, og det er ikke bare enkelt å finne et sted hvor alt slagverket kan oppbevares mellom øvelsene. 

Bildet er hentet fra www.eidsvoll.kommune.no


Forhåpentlig kan vi vende tilbake til Badet kulturtun på nyåret, men akkurat når er ikke klart ennå. Selv om Badet ikke er optimalt mht størrelse, har det vært vårt faste tilholdssted i flere år, og plasseringen nesten midt i bygda og med nærhet til toget, er absolutt en fordel. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.