tirsdag 27. april 2021

En annerledes vår igjen

Rundt påsketider i fjor la vi ut artikkelen “En veldig annerledes vår”. Lite visste vi da at denne våren skulle bli enda mer annerledes. Mens vi i fjor rakk noen øvelser, gjennomførte NM-seminar, og også kunne spille 17. mai, blir det verken øvelser eller opptredener denne våren. 


2. november i fjor var siste gang vi møttes, og etter det har alle våre øvelser og arrangementer blitt avlyst på grunn av smittevern. 26. april gikk Eidsvoll kommune over til kategori 5b, noe som betyr at voksenkorps kan øve utendørs med god avstand. Anbefalingen om å ikke ha med medlemmer fra andre kommuner ville for vår del ha betydd å ekskludere 25 % av våre medlemmer, noe vi ikke ønsker. 


Selv om vi lengter etter å spille sammen igjen, er vi ikke så sikre på at musikkgleden (og -kvaliteten) kommer “rekende på ei fjøl” ved å stå ute i all slags vær og vind for å forsøke å nærme seg et akseptabelt nivå. Vi har derfor valgt å forlenge den allerede lange pausen frem til sommeren, og forhåpentlig starte opp igjen i august. 


For første gang i korpsets 75-årige historie blir derfor årets 17. mai dessverre uten EJKs deltagelse. De planlagte spillingene rundt om i Eidsvoll i jubileumshelgen er også avlyst. Nå venter vi bare på at høsten kommer, og at vi da forhåpentlig kan øve innendørs så vi endelig kan få invitert til jubileumskonsert i oktober og julekonsert i romjula. Vi håper selvsagt også at vi i 2022 igjen kan spille og marsjere 17. mai!Bildet er fra fjorårets spilling 17. mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.