tirsdag 23. februar 2021

En liten oppdatering...

Eidsvoll janitsjarkorps gjennomførte sitt årsmøte forrige mandag. På grunn av koronarestriksjoner ble det avholdt digitalt. Etter valget består det nye styret av Marianne Bræin (leder) og styremedlemmene Cora Janet Boasson Madsen, Erik Midtlien (ny),Lasse Hoel og Roar Injer. Med andre ord små endringer i “styre og stell” i korpset etter til dels store utskiftninger og organisatoriske endringer året før. 


Til tross for avlyste øvelser, spilleoppdrag, konkurranser og konserter, viste årsberetningen at antallet gjennomførte aktiviteter for korpset var bedre enn fryktet. Over halvparten av øvelsene ble avholdt, vi fikk arrangert høstkonsert, og vi hadde flere spilleoppdrag blant annet i september. Selv på den store “korpsdagen”, dvs 17. mai, fikk vi vist oss frem. 


Snart to måneder inn i vårt jubileumsår venter vi fortsatt på å kunne treffes til øvelse. Når det etterhvert skjer, blir det i kjelleren i Leto Arena. I tillegg til øvelser, er nyttårskonserten og RM avlyst mens det planlagte seminaret er utsatt til høsten. Vi håper vi kan arrangere jubileumskonsert siste helg i mai, men det forutsetter at vi kan øve sammen.




 I dag ville vårt kjære æresmedlem Kåre Bjørn Kjærnli fylt 100 år. 
Her et bilde fra noen år tilbake hvor han går i front med fanen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.