onsdag 8. april 2020

En veldig annerledes vår

Nå skulle vi tatt en velfortjent påskeferie etter alt arbeidet med NM, men så ble det altså ikke. Seminaret 8. og 9. februar gikk som planlagt, og mandag i vinterferien tok vi like godt turen til Nannestad kommunehus for å få øvd et sted med litt mer takhøyde enn det Badet kan by på. Så rakk vi et par øvelser før det ble full stopp. Først ble NM avlyst, og kort tid etter ble RM avlyst. Deretter ble alle øvelser stoppet. Grunnen vet vi alle.

Selvsagt er det kjedelig at noe man har jobbet lenge mot glipper, men tross alt hadde vi en fin oppkjøring og lærte mye. Sånn sett er det kanskje verre at det ikke blir så mye spilling fremover heller. Pr i dag er våre spilleoppdrag 1. mai i Hurdal, 8. mai ved Tingvoll og humanistisk konfirmasjon foran Panorama 9. og 10. mai avlyst. Ettersom kulturelle aktiviteter er stoppet til etter 15. juni, betyr det vel at også vår spilling på 140-årsfeiringen til Langset blandede kor i juni ikke blir noe av. Hva som skjer 17. mai er ennå ikke avklart.

Økonomisk merker også vi dette med blant annet bortfall av spilleinntekter. Heldigvis er vi bedre stilt enn mange andre korps som taper mange penger nå siden arrangementer som gir mye av inntektene for året må avlyses. Akkurat nå er fokuset på helse, så får vi håpe vi om ikke lenge får samlet oss til øvelser og opptredener.

For kort tid siden fikk vi den hyggelige beskjeden om at vår unge slagverker, Ole Tømte, er én av to vinnere av Eidsvoll kommunes kulturstipend for 2020. Ole begynte i EJK i 2016, og gikk over til slagverk året etter. Han spiller i tillegg i blant annet Vilberg skolekorps og Eidsvoll percussion group, og er også aktiv i Eidsvoll tamburkorps som ofte deltar på arrangementer i Eidsvoll kommune. Godt med gode nyheter i disse litt tunge tider for mange.

Med dette bildet lånt av Vestsiden musikkorps ønsker vi alle en god påske! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.