torsdag 28. desember 2017

INGEN JUL UTEN…

"Janitsjar'n" sin julekonsert har vært en tradisjon i en årrekke, og ettersom vi har hatt så godt som full kirke tre år på rad, kan vi vel slå fast at også en meget godt besøkt julekonsert er en tradisjon. Tusen takk til alle dere som tok turen innom.

En stor takk til Madeleine Ossum som trollbandt både publikum og korps med sitt nydelig fiolinspill. Tusen takk til John-Erik Vika som geleidet oss gjennom konserten på en fin måte, og som viste at han ikke er vond å be når han blir spurt om å bidra med litt sang også.

Foto: Ingelin Berby


Foto: Ingelin Berby

Det er mye som skal klaffe for at denne konserten skal bli så bra som vi ønsker, og da er det godt å ha med lagspillere fra kirken. Tor Solsrud er som alltid velvilligheten selv, så en stor takk til han og alle andre fra kirkekontoret som bistår.

Dette var dirigent Espen Aslaksens fjerde julekonsert med korpset, og under hans ledelse har korpset vokst både i kvantitet og kvalitet. Espen skal dirigere korpset også neste år, i det som er musikkorpsenes år, så det det blir minst én julekonsert til med han.

Vi må heller ikke glemme våre egne. Det ligger mye arbeid bak denne konserten, og det er imponerende at vi år etter år knapt nok har fravær. Hytteturer settes på vent, og de som jobber skift sørger for å bytte vakt. TAKK!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.