mandag 13. juni 2016

God sommer

Etter først å ha deltatt på tre forskjellige seanser under Sangens og musikkens dag i Eidsvoll 4. juni, avsluttet korpset sesongen 2015/16 med årsmøte mandag 6. juni.

Det har vært en innholdsrik sesong for korpset med mange musikalske oppturer og flere nye medlemmer. Vi startet med en konsert sammen med Vilberg skolekorps og Alexandra Rotan. Deretter gjennomførte vi en meget vellykket NM-kvalifisering, hvor vi endte opp i 4. divisjon til NM i mars i år. Neste arrangement var den tradisjonelle julekonserten 27. desember, også her med Alexandra Rotan som musikalsk gjest. En så godt som fullsatt kirke satt stor pris på konserten, og vi kan allerede nå røpe at Alexandra har takket ja til å bli med i år også.

Veldedighetskonserten i regi av Eidsvoll Humanetisk forbund var en fin mulighet for oss til å tenke på litt annet enn NM, samtidig som vi bidro til å hjelpe de som trenger det. Så snart den var ferdig, var det naturlig nok full fokus på regionsmesterskap og NM. I NM endte vi opp med hele 91 poeng, og med en finfin sjetteplass beholdt vi plassen i 4.  divisjon med god margin. Det betyr at vi i høst kan konsentrere oss helt og fullt om høstkonserten 29. oktober samt julekonserten 27. desember.


Bare i mai ble det hele åtte spilleoppdrag, og måneden ble avsluttet med festkonsert med tilhørende middag for å feire at vi fylte 70 år. Alle disse spillingene i mai samt den i begynnelsen av juni har forhåpentlig ført til at mange har hatt mulighet til å høre og se oss. For oss som korps er det viktig å kunne vise oss frem, og ikke bare bak «lukkede» dører i Panorama eller i kirken. Vi håper våre opptredener har gjort at flere ønsker å komme på våre konserter. Datoer er allerede nevnt her, og alle vil bli behørig annonsert når tiden nærmer seg.

Dette har vært Espen Aslaksens andre fulle sesong som vår dirigent, og han har bidratt sterkt til å få korpset opp på et høyere nivå siden han startet. Da han også dirigerer Hadeland janitsjar, er det blant annet i forbindelse med NM noen fra EJK som er med Hadeland og vice versa. I tillegg har noen fra oss vært med andre korps som Nes og Nannestad, mens vi har fått låne noen fra disse samt et par korps til. For styret i korpset har det vært viktig at de som er med fyller inn for stemmer vi mangler eller erstatter våre medlemmer som ikke får vært med, samtidig som vi ser etter de som har en form for tilknytning til korpset.

Vi takker vår dirigent Espen, våre faste støttespillere, vårt trofaste publikum, de som følger oss på vår facebook-side og våre medlemmer for denne gang, og ønsker alle en god sommer. Vi er på’n igjen 15. august, og de som har lyst til å bli med oss må gjerne ta kontakt. All nødvendig kontaktinformasjon finnes under fanen «kontaktinfo».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.