mandag 30. mai 2016

Hurra for oss som fyller i dag…

I dag fyller korpset 70 år, og det feires med kake på øvelsen i Panorama. Likevel var den store dagen på lørdag, med konsert og middag. Drøyt 100 publikummere og inviterte gjester hadde funnet veien til Panorama kulturhus for å feire sammen med oss. De fremmøte fikk oppleve et variert musikkprogram fra det nærmere 40 manns store korpset med Espen Aslaksen som dirigent og Tom Olsen som konferansier. Det vanket gratulasjoner, blomster og pengegaver til korpset fra Eidsvoll kommune, innbudte korps samt andre aktører innen musikklivet. En stor takk til dere alle!

Foto: Karin Injer

Å bli utnevnt til æresmedlem i korpset henger høyt, noe som kun to gjenlevende æresmedlemmer (Sigmund Hoel og Sverre Njaa) viser. Under konserten ble et nytt æresmedlem utnevnt, og det er Steinar Aas. Formann Trond Engebretsen nevnte i sin tale at i tillegg til lang fartstid i korpset, har Steinar over lengre perioder innehatt flere verv i korpset, blant annet formann og kasserer, og han har fortsatt ansvaret for notearkivet. Steinar kommer alltid tidlig på øvelsen for å hjelpe til, og har knapt nok noe fravær. Vi gratulerer!

Etter konserten var det festmiddag for om lag 60 stykker fra korpset og innbudte gjester Her ble det holdt taler, blant annet av to av våre tidligere dirigenter, Rolf A. Thon og Erling J. Myrseth. Under konserten ble begge behørig nevnt, og de fikk velfortjent takk og applaus for innsatsen for korpset i henholdsvis 14 og 10 år som dirigenter. Rolf er i dag spillende medlem i korpset, mens Erling hadde en gjesteopptreden som musikant og gjestedirigent i anledning konserten.

Vi satser på at det blir en ny festkonsert 29. mai 2021 for å feire at vi fyller 75 år dagen etter. Forhåpentlig sees vi mye før det – kanskje allerede på lørdag under «Sangen og musikkens dag» i Eidsvoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.