mandag 21. mars 2016

Hva som skjer utover mot sommeren

Etter et meget vellykket norgesmesterskap i Trondheim med 91 poeng og 6. plass i vår divisjon, etterfulgt av akustikkmålinger på Råholt ungdomsskole, har vi tatt en velfortjent påskeferie. Vi setter i gang igjen for fullt med øvelser 4. april, for selv om NM som regel er vårsesongens (og kanskje årets høydepunkt), har vi faktisk så vidt startet vårsesongen hvis vi ser på antallet spilleoppdrag. I mai kommer spillejobbene på rekke og rad.

Tradisjonen tro reiser vi til vår nabokommune Hurdal 1. mai for å gå foran i toget der. Kun få dager etter, 7. mai, deltar vi på Grunnlovsdagene i Sundet samtidig som vi skal underholde konfirmanter og gjester utenfor Panorama i forbindelse med humanistisk konfirmasjon. Dagen etter spiller vi på Tingvoll på Frigjørings- og veterandagen, så en hektisk helg blir det utvilsomt. Neste ut er 17. mai, med spilling i barnetog, russetog og drakttog. Med andre ord mange muligheter for å se og høre oss.

Korpset fyller som kjent 70 år mandag 30. mai, og to dager før – lørdag 28. mai – inviterer vi til 70-årsfeiring i Panorama. Program og musikalske gjester er ikke helt klart ennå, men det kommer til å bli en innholdsrik konsert hvor vi blant annet skal fremføre årets NM-stykke, Machu Picchu - City in the Sky. Hold av ettermiddagen!

4. juni deltar vi på Sangens og musikkens dag i Eidsvoll, og etter står sommerferien for tur. Det er i hvert fall planen, men skulle «Mjøsas hvite svane» ta en tur nedover Vorma når «Skibladner minutt for minutt» vises på NRK, kan det hende at i hvert fall noen av oss dukker opp.

God påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.