torsdag 31. desember 2015

TAKK FOR I ÅR...

Mens snøen lavet ned over Tingvoll, fikk publikum i en så godt som fullsatt Eidsvoll kirke påfyll av julestemning og musikalske opplevelser tredje juledag. Sammen med Alexandra Rotan serverte korpset en romjulskonsert som publikum viste å sette pris på. Musikalsk har korpset levert veldig bra i hele år, og NM gikk som kjent strålende for oss, med førsteplass i vår divisjon og pris til slagverkseksjonen for beste gruppe. Når vi i tillegg klarte å kvalifisere oss enda høyere opp i divisjonene til neste års NM, får vi si oss godt fornøyd.

Bilde er hentet fra bloggen til Kjell Marstein
 http://eidsvoll2014.com/

2015 har vært et år i samarbeidets tegn for EJK. Året startet med dugnad sammen med Eidsvold Værk musikkorps og Vestsiden Musikkorps. En liten «før-NM konsert» ble det så sammen med janitsjarkorpsene fra Nannestad og Nes. Så var det Hadeland janitsjar som stod for tur. Først i NM, så under vår marsjering og konsert i Sundet 6. juni. På høstkonserten gledet Vilberg skolekorps både oss og publikum med sin tilstedeværelse, og et par fellesnummere ble det også. Eidsvoll musikkråd ved vår egen Rolf var initiativtaker til et prosjekt hvor målet blant annet er å få de som tidligere har spilt i korps til å komme tilbake. Dette endte opp med et samarbeid mellom musikkrådet, kulturskolen, «Værkensmusikken» og oss. Kulturskolen ved rektor Astrid Holum har gjort en kjempejobb med å følge opp dette, så får vi håpe det gir resultater.

Et nytt år er rett rundt hjørnet, og korpsets 70 årsmarkering i slutten av mai blir naturlig nok viktig for korpset. Men aller først blir det varetelling, så NM-deltakelse, før korpset viser seg fram utendørs 1. mai, 8. mai og 17. mai.

Godt nytt år til alle våre samarbeidspartnere, støttespillere og medlemmer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.